官方微信 预约严师

初中英语现在进行时练习题及答案

2020-8-27 16:13| 发布者:maeryaochicao| 查看:432| 评论:0

摘要:很多的同学们,会容易混淆英语时态的用法,在初中英语的学习过程当中,现在进行时是非常重要的时态,所以学员要掌握他的用法,成都龙新教育整理了一些资料,一起来跟随小编了解一下吧。

  一、用现在进行时完成下列句子

  1.______you__________(fly)a kite?Yes,_______.

  2.______you___________(sit)in the boat?

  3.______he_____________(talk)with me?

  4.We_______________(play)football now.

  5.What_________you__________(do)?

  6.I_____________(sing)an English song.

  7.What________he____________(mend)?

  8.He______________(mend)a car.

  9.These boys _________(play)tennis on the playground.

  10.My mother______________(cook)in the kitchen.

  二、选择

  1.Look.Lucy is_____ a new bike today.

  A.jumping B.running C.riding D takeing

  2.The children _____ football.

  A.is playing B.are playing C.play the D.play a

  3.They ______TV in the evening.They do their homework.

  A.are watching B.can't watching C.don't watch D.don't watching

  4.Listen!She____ in the classroom.

  A.is singing B.sing C.to sing D.is sing

  5.______are you eating?I'm eating ______ meat.

  A.What,some B.Which,any C.Where,not D.What,a

  6.Is she ____ something?

  A.eat B.eating C.eatting D.eats

  7.I can't catch up with the fashion,because the clothes style_______ all the time.

  A.has changed B.is changed C.is changing D.changed

  8.Look!The children_______ basketball on the playground.

  A.plays B.played C.is playing D.are playing

  9.Jack and Ketty_______ in the lake.Let's join them,shall we?

  A.swim B.have swum C.swam D.are swimming

  10.It's six in the afternoon.The Greens_______ lunch together.

  A.has B.are having C.have had D.had had

  【答案】

  一、1.Are,flying,I am 2.Are sitting,3.Is,talking 4.are plying 5.are,doing 6.am singing 7.is,mending 8.is mending 9.are plying 10.is cooking

  二、1.C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.B 7.C 8.D 9.D 10.B
温馨提示
如果您有更多学习问题,可以在线咨询, 百度十次,不如咨询一次,专业升学老师 在线,为您答疑解惑。

鲜花

握手

雷人

路过

鸡蛋

相关阅读 >>>更多

本期上榜学子   ST

青*培

综合提高

补课要求:孩子不适应学习进度,想有效复习详细

王*

综合提高

补课要求:提优冲刺理想学校,要有针对性详细

方*

综合提高

补课要求:高三集训冲刺,想要监管严,孩子详细

学校环境   SCHOOL ENVIRONMET

联系我们   CONTACT US

返回顶部 关注微信 预约铭师